Muschiulet de porc cu sos de ciuperci

de diaconta in Porc, 20 Feb 2011 | 13121 vizualizari

 

Fiind vorba de ciuperci,va trebui s-o strig mai intai pe Nadina.

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • ciuperci
  • morcovi
  • ceapa
  • condimente
  • rozmarin
  • verdeata
  • ulei
  • supa de legume
  • smantana
  • amidon alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de ciuperci:

Muschiuletul l-am taiat in trei pe lung si l-am impletit ca sa fie mai aspectuos.L-am condimentat,am infipt in el frunze de rozmarin si l-am lasat la frigider pana a doua zi.

Intr-un vas se pune putin ulei,se pune muschiuletul si putina supa de legume.Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.Dupa ce carnea s-a inmuiat binisor se pune ceapa taiata solzisori,ciupercile si morcovii.Se amesteca smantana cu o lingura de amidon alimentar si se pune peste sos cand carnea este deja prajita.

Se presara verdeata cu generozitate.

Se poate servi ca atare sau insotit de o garnitura de cartofi,orez sau ce preferati.Eu m-am gandit sa-i insotesc de niste cus-cus si niste castraveciori murati absolut deliciosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (106)

diaconta 1

17.06.2013, 13:09

Babi,asa este,foarte mult imi place ca mancarea sa aiba multa culoare pe langa gust.
Multumesc frumos

papabundetot 1

21.06.2013, 16:14

I auite ce bine arata....frumos Dia, o sa tin minte asta cu impletitul in 3 ...nu te superi ca fur de la tin o idee

diaconta 1

21.06.2013, 17:03

Dana,cum o sa ma supar,doar ma bucur cand cineva gaseste ceva potrivit la preparatele mele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu verdeturi si ciuperci umplute